KIK VAGYUNK, MIVEL FOGLALKOZUNK?

A KEYGUARD a magánbiztonsági piac egyik speciális szereplője, amely főtevékenysége a biztonsági szolgáltatások mellett, – azokkal szorosan összekapcsolva – igény szerint teljeskörű vagy részfeladatokat ellátó kényelmi és takarítási megoldásokat is biztosít ügyfelei részére.

A KEYGUARD 100% magyar magántulajdonban lévő részvénytársaság.

A KEYGUARD filozófiájával, küldetésével, értékeivel és priorításaival ellentétes nézeteket valló vállalatokat, ügyfeleket, különösen amely munkavállalóink érdekeit sértheti, sajnálatos módon nem tudunk kiszolgálni.

Ezen okok miatt szolgáltatásaink elérése korlátozott. Stratégiánk ügyfélkozpontú – “First Class Customer Services” – és tevékenységeinkkel olyan hazai és nemzetközi szervezetekre, közintézményekre, vállalatokra fókuszálunk, akik ezt elfogadják és akiknél kulcsfontosságú a biztonságos és tiszta környezet.

Speciális szolgáltatásainkat elsősorban diplomáciai szervezeteknek, magas kockázatú ipari és logisztikai létesítményeknek, közintézményeknek, kormányzati szerveknek, premium kereskedelmi üzleteknek, hoteleknek, szórakoztató és vendéglátó ipari létesítményeknek, lakóparkoknak és rezidenciáknak, magán ügyfeleknek, A kategoriás irodaházaknak tudjuk biztosítani.

Azon ügyfeleink részére, akik kitüntetnek bizalmukkal, személyre szabott és egyedi szolgáltatásainkkal, szakértő és rugalmas megoldásainkkal hozzájárulunk, hogy figyelmükkel, saját tevékenységükre fókuszáljanak.

Célok megértése

Azt gondolom, az első és legfontosabb, hogy a szolgáltató cég megértse és elfogadja a szervezet, közintézmény vagy vállalat küldetését és céljait, a priorításait, képes legyen azzal azonosulni, azokat a sajátjaként megélni/ megvalósítani, a tevékenységét/ szolgáltatásait az elvárásokhoz igazítani

Szakmai tapasztalat

Szakmai hozzáértés, tapasztalat
A második a sorban a szakmai hozzáértés, az ágazat specifikus tapasztalat, a professzionális szemléletmód.

Rugalmasság

Rugalmasság, személyreszabott szolgáltatások. A további kiemelt szempont a rugalmasság, az egyéni igények és elvárások megvalósítása, a személyre szabott szolgáltatások biztosítása.

Gyorsaság, reagálóképesség

Gyors reagálási képesség a felmerülő kérdésekre, problémákra, nem kívánatos eseményekre, és az időközben szükségessé váló átszervezésekre.

Munkavállalói elégedettség

A munkavállalói elégedettség, a jogszerű foglalkoztatás, a legjobb bérezési- és juttatási rendszer, a stabil és megbízható, kíváló munkahely biztosítása.

Átlátható működés

Átlátható működés, stabil pénzügyi háttér, arányos vállalási díj. Pénzügyi finanszírozási képesség a szolgáltatások folytonosságának biztosítására. A munkavállalók foglalkoztatásához, bérezéséhez és a működési költségekhez igazított vállalási díjképzés.

KEYGUARD, MINT MEGOLDÁS

A KEYGUARD Zrt. főleg azon biztonsági és egyéb kényelmi szolgáltatások végzésére vállal kötelezettséget, melyek egyedi infrastrukturális és szellemi erőforrásokat követelnek, illetve a kor, a hazai és a nemzetközi területek elvárásainak megfelelő vállalati kultúrát és az ennek tükrében elvárható minőségű szolgáltatások megvalósítását igénylik.